Een regenput laten steken of een zwemvijver laten graven? Dat doen we ook!

Regenwaterrecuperatie, waterzuivering, irrigatie,…

Moet u een regenput laten steken om aan de wettelijke voorschriften voor nieuwbouwwoningen te beantwoorden. Wil u een regenwaterput laten steken in een bestaande woning om uw waterfactuur te drukken? Of is regenwaterherwinning vooral een milieubewuste keuze? Welke de precieze reden ook is, op tuinaannemer en grondwerker BSP Tuin uit Kontich kan u vertrouwen om allerlei regenwaterherwinning systemen te installeren.

We beschikken over alle nodige machines, minigravers, kranen én de ervaring en expertise om de nodige grondwerken correct uit te voeren en uw regenput geheel volgens de regels van de kunst te plaatsen.

Wij plaatsen niet alleen regenputten, maar ook:

  • Individuele Behandeling van Afvalwater (IBA-systeem) voor zuivering van huishoudelijk afvalwater
  • Aansluitingen op de openbare rioleringen en gescheiden afvoer
  • Drainage voor optimale afwatering in de tuin of oprit
  • Bezinkputten, sterfputten en andere types septische putten
  • Automatische irrigatiesystemen in tuinen, serres, tuinbouwbedrijven,…
  • Natuurlijke waterzuivering in zwemvijvers
  • Zwemvijvers en zwembaden

Zwemplezier in eigen tuin

Een natuurlijke zwemvijver

Een zwemvijver combineert de voordelen van een esthetische vijver en een praktisch zwembad zonder al te veel onderhoudsvereisten. Met de aanleg van zwemvijvers met natuurlijke waterzuivering hebben we intussen al heel wat ervaring.

Een echt zwembad

Liever een klassiek zwembad in tuin? Wij verzorgen de graafwerken en komen daarna In samenwerking met onze vaste partners uw polyester of gemetst zwembad installeren. En de bijhorende poolhouse? Die maken we helemaal op maat in ons eigen atelier.

Zware machines voor uiterst fijn werk

We beschikken over eigen professioneel materieel om diverse graaf- en grondwerken uit te voeren. Een sleuf graven, een gracht uitkuisen, een tuin nivelleren of een volledige zwemvijver of zwembad uitgraven… Daar hoeven wij geen onderaannemers voor in te schakelen, want dan kunnen we zelf.

We hebben zelfs uiterst compacte minigravers waarmee we ook in erg smalle ruimtes en ingesloten stadstuinen kunnen werken. Onze binnendraaier bijvoorbeeld past door openingen van slechts 73 cm breed. Ook in een ommuurde tuin kan u dus perfect een regenput laten steken of andere graafwerken laten uitvoeren.