Een tuin laten aanleggen met alles erop en eraan

Een totaalservice voor alles wat in uw tuin past

Bij BSP Tuin uit Kontich gaan we heel ver in tuinaanleg. U kan niet alleen terecht voor aanplantingen en gazon, maar echt uw complete tuin laten aanleggen door 1 enkele vakman. Verhardingen, hekwerk, tuinaccessoires en tuinverlichting… Ook die elementen komen wij voor u plaatsen zodat uw tuin helemaal af is en klaar om ervan te genieten.

Wat wij leveren en plaatsen

Een frisgroene gazon

Uw gazon is een echte aandachtstrekker in uw tuin. Die moet er fris en verzorgd uitzien. De keuze is echter aan u: gaan we gras zaaien, grasmatten leggen of heeft u liever helemaal geen onderhoud en kiezen we voor kunstgras?

tuinaanleg antwerpen

Welke beplanting spreekt u aan?

Een tuin laten aanleggen met zorgvuldig uitgekozen planten, bloemen, bomen en hagen is de vereiste van elke kwaliteitstuin. De beplanting bepaalt namelijk in grote mate het uitzicht en de sfeer in uw tuin, maar ook de onderhoudsvriendelijkheid.

U kan door ons een klassieke inheemse tuin laten aanleggen, maar evengoed opteren voor een heel andere uitstraling. Een Japanse tuin met koi vijvers en kerselaren, een Zuiderse tuin met olijfbomen of een hyper moderne tuin met strakke buxus structuren? De keuze is geheel aan u.

Of uw voorkeursplanten en bomen zich thuis zullen voelen in uw tuin, welk onderhoud ze precies vergen en welke planten u best niet samen zet? Deze en vele andere vragen beantwoorden we met plezier. Vraag ons dus gerust om advies!

Tuinomheiningen op maat

Ook voor uw tuinafsluiting hebben we ontzettend veel keuze. Die maken we namelijk volledig op maat in ons eigen atelier! Stalen en galva frames snijden en lassen we zelf waardoor zowat alle afmetingen en vormen mogelijk worden. Die frames worden uiteraard voorzien van de nodige behandelingen en coatings om ze ultra weersbestendig en onderhoudsvrij te houden. De stalen profielen komen we nadien bij u thuis bekleden. Zo is piekfijn maatwerk tot in de puntjes gegarandeerd.

Welke houtsoort had u daarvoor trouwens in gedachten? Eik, maar ook tropisch hardhout zoals paddoek en afromosia kunnen we sterk aanbevelen. Die zijn namelijk erg robuust en ze creëren tegelijkertijd een bijzonder elegante look.

Nog meer keuzeopties:
  • Afsluitingen, hekwerk en poortjes in staaldraad, hout of beton
  • Manuele poorten of automatische deuren met motorisatie
  • Meerder kleuren, maar groen en zwart blijven de toppers
  • Afsluitingen in hardhout voor paardeweien, paddocks en -pistes

In ons atelier maken we ook steenkorven, poolhouses, carports,…

In ons atelier maken we niet alleen tuinafsluitingen op maat, maar ook heel wat ander buitenschrijnwerk. We maken eerst alle onderdelen op maat in het atelier en komen die nadien bij u thuis monteren en afwerken. Zo kunnen we ook volgende structuren aanbieden:
  • Carports
  • Poolhouses
  • Tuinhuizen
  • Steenkorven
  • Keerwanden

Zelfs speeltuigen voor de allerkleinsten komen wij ter plaatse voor u monteren!

Terrassen, opritten, tuinpaadjes en andere verhardingen

U kan ons niet alleen uw tuin laten aanleggen, maar ook de verhardingen erin en errond. Zo vormt heel uw exterieur een aansluitend geheel. Wil u een oprit of terras laten aanleggen, dan hoeft u dus niet op zoek naar een andere partner. Ook die werken behoren tot onze totaalservice.

We leggen opritten, terrassen en tuinpaadjes in verschillende materialen. Klinkers, kasseien, grind, natuursteen, composiettegels en hout zijn daarbij de voornaamste. Ook de voorbereiden grondwerken verzorgen we zelf. We beschikken namelijk over eigen minigravers. De aansluitingen op de riolering en het nivelleerwerk kunnen we dus ook in eigen beheer uitvoeren.

We hebben ook een binnendraaier waarvan de rupsbreedte slechts 71 cm bedraagt. Daarmee kunnen we door smalle openingen van minimum 73 cm manoeuvreren. We kunnen dus ook in erg smalle ruimtes of in stadstuinen graaf- en grondwerken verzorgen!

Is zo’n totale service net wat u zoekt?

U wil een tuin laten aanleggen en bent nieuwsgierig naar het prijskaartje? Geen reden om er nog gras over te laten groeien, vraag gewoon meteen een gratis plaatsbezoek en een vrijblijvende offerte aan.