Een tuinhaard kopen of een tuinhuis op maat laten maken

Knappe tuinaccessoires voor elk type tuin

Een tuin is niet volledig zonder enkele accessoires. Terrasmeubels, tuinverlichting of een tuinhaard kopen bijvoorbeeld, het levert urenlang terras- en tuinplezier op. Kan u er ook van genieten om ’s avonds te ontspannen op uw terras, dan zijn de tuinaccessoires van BSP Tuin absoluut een kijkje waard. Het zijn namelijk stuk voor stuk kwalitatieve, praktische en duurzame producten, maar ook echte eyecatchers in uw tuin.

Wij verdelen en plaatsen liefst tuinaccessoires van Zeno Products

Zeno Products staat voor Europese kwaliteit. De tuinartikelen worden namelijk in Nederland gemaakt en door exclusieve en vakbekwame dealers verdeeld en geïnstalleerd. Ook wij zijn zo’n verdeler en plaatser voor Zeno Products. Wil u bijvoorbeeld een tuinhaard kopen voor gezellige tuin- of terrasverwarming, dan komen wij die buitenhaard voor u installeren. We kunnen daarbij ook het nodige maatwerk voorzien om een piekfijn resultaat te verzekeren.

We kunnen daarvoor zowel RVS als rustiek uitziende Cortenstaal met haar typische roodbruine kleur bewerken. Ook de omkadering, bevestigingen en aanhorigheden kunnen dus met dezelfde kwalitatieve materialen worden gefabriceerd om een uniform uitzicht te garanderen.

Tuinhaarden, tuinverlichting, tuinmeubelen en nog veel meer

Het gamma tuinaccessoires van Zeno Products heeft voor ieder wat wils. Het typerende strakke design past bovendien in elke tuin. U kan via BSP Tuin trouwens niet alleen een Zeno tuinhaard kopen, maar ook:

 • feeërieke tuinverlichting en design zwembadverlichting
 • kunstzinnige houtopslag elementen in Cortenstaal
 • diverse vuurkorven en buitenhaarden op bio ethanol
 • buitenkeukens en stijlvolle plantenbakken
 • buitenparket en/of vlonderterras decking
 • zonwering, schaduwdoeken en zonnezeilen
 • design tuinmeubelen en loungesets

Hoe bijzonder de Zeno Products tuinaccessoires er precies uitzien? Dat kan u ontdekken op de Zeno Products webstek. De aankoop en de plaatsing? Die verzorgen wij voor u.

Tuinhuizen, carports, poolhouses en tuinomheiningen op maat

Wij verdelen en plaatsen tuinartikelen van Zeno Products, maar maken ook heel wat tuinelementen op maat in ons eigen atelier. Stalen frames worden bijvoorbeeld precies op maat gefabriceerd en uitvoerig behandeld zodat ze weersbestendig en onderhoudsvrij zijn. Die komen we ter plaatse monteren en bekleden met de beplating van uw keuze. Ook voor de bewerking van hardhout zoals eik, paddoek en afromosia hebben we de nodige machines en ervaring in huis.

Welke structuren we zoal op maat kunnen maken?
 • Tuinhuizen, carports, poolhouses
 • Tuinomheiningen, hekken en poorten
 • Houten terrasbedekkingen en balustrades
 • Steenkorven en speeltuigen plaatsen we ook

Klaar om uw stoutste tuindromen waar te maken?

Wij komen gratis en vrijblijvend bij u langs in regio Kontich, Antwerpen of Turnhout om uw tuinproject, onze werkwijze en de tarieven te bespreken. Neemt u even contact met ons op om een afspraak in te plannen?