De perfecte tuin laten ontwerpen begint bij een goed gesprek

Een tuin ontwerpen is teamwork!

U heeft vast al een idee gevormd van hoe uw ideale tuin er zal uitzien. Een tuin laten ontwerpen door BSP Tuin uit Kontich biedt u de garantie dat er met uw voorkeuren rekening zal worden gehouden. Wij gaan namelijk niet zomaar uit het niets beginnen schetsen. Liefst komen we eerst even bij u langs voor een goed gesprek. We overlopen uw wensen, uw vereisten en uw budget en houden met al die factoren rekening voor het creatief denkproces starten.

Wat we zoal willen bespreken?

 • Uw stijlvoorkeuren
  Graag veel bloemen en planten of net een tuin die weinig onderhoud vergt? Of heeft u een specifieke stijl in gedachten? Een tuin vol inheemse planten of liever een Japanse tuin of een Zuiders geïnspireerde groenoase. Zegt u het maar.

 • Uw outdoor lifestyle
  Nodigt u graag gasten uit op het terras? Moet er bijzondere aandacht aan de noden van uw trouwe viervoeters gedacht worden? Wil kunnen zwemmen in eigen tuin of denkt u vooral aan de veiligheid van uw spelende (klein) kinderen?

 • Uw technische voorzieningen
  Heeft u al waterbesparende en energiezuinige maatregelen in uw tuin voorzien? Zoniet, dan is een nieuwe tuin laten ontwerpen vast hét ideale moment om ook meteen kostenbesparende maatregelen zoals een regenwaterput te plaatsen.

 • Uw budget
  We komen liefst eerst even luisteren wat u precies in gedachten heeft en ter plaatse een kijkje nemen voor we beginnen cijferen. We bezorgen daarna een duidelijke richtprijs en ook tijdens de werken houden we uw totaalbudget strikt in de gaten.

Uw tuin laten ontwerpen door BSP Tuin, dat verloopt zo

Eerst komen we vrijblijvend bij u langs. We bespreken uw voorkeuren, vereisten en budget en voeren ter plaatse een voorlopige ruwe opmeting uit. We kunnen ook enkele van onze eerdere realisaties met u overlopen om enkele types beplanting, vormen en structuren toe te lichten. Vervolgens maken we een schets en rekenen we een voorlopige prijs uit op basis van de gekozen materialen. Kan u zich daarin vinden? Dan komen we nogmaals ter plaatse om alles heel precies op te meten. Met uw feedback op de eerste schets en de correcte afmetingen kunnen we een aangepast voorontwerp en een globale offerte maken. Nadien vullen we de details verder in en stellen we een haalbare planning op tijdens een tweede plaatsbezoek. Daarna kunnen we aan de slag.

Tuinarchitectuur voor diverse tuinen en groenzones

Wij ontwerpen allerhande tuinen en groenzones voor particulieren en bedrijven. Een romantische parktuin, een knusse stadstuin, geveltuinen en groendaken, maar ook groene zones rond kantoorgebouwen en parkingaanleg voor kmo’s hebben we al ontworpen en aangelegd. We transformeren bovendien zowel braakliggende gronden als bestaande tuinen naar een verrassend nieuw tuinconcept.

Enkele voorbeelden vindt u bij onze referenties, maar aarzel niet om bijkomende realisaties aan te vragen. We bezorgen u met plezier extra beeldmateriaal van eerder gerealiseerde groenprojecten

Ook onze offertes zijn harmonieus

Wil u een tuin laten ontwerpen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden en het kostenplaatje? Gewoon even contact opnemen volstaat om een gratis en vrijblijvend plaatsbezoek in regio Antwerpen of Turnhout aan te vragen! Wij werken uiteraard ook buiten de provincie Antwerpen.